Wednesday, April 14, 2010

GAME : PES2010 patch Malaysia Super League



Dah lama dah aku nak tengok Liga Malaysia atau pasukan Malaysia dalam game, tak kira la FIFA ke Pro Evolution Soccer (PES) ke Winning Eleven ke, asalkan game bola. Lepas tau ada yang buat patch MSL untuk PES2010, aku pun apa lagi, terus downloadlah, makan masa juga la nak install bagi betul-betul jadi macam dekat gambar ni, sebab ada je yang tak kena time install kat pc, berzaman juga la cari solution. Last-last rupa-rupanya problem kat directx9.



Lastly barulah dapat main, memang excited habislah, lagi-lagi tengok favorite team tempatan dan antarabangsa main. Memang aku tabik la orang yang buat patch ni. Terima Kasih Banyak-Banyak..










Kalau korang berminat nak download patch MSL kat PES2010 korang,

1 kritikan membina:

Amirol Asraf said...

Wow, smart ah jersi malaysia tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons