Silalah klik-klik kat churp-churp ni ek..
Dah klik bagi tau..tapi jangan pulak nak membongak..=P

Saturday, May 5, 2012

Pakej Murah Videographer dan Photographer untuk Majlis Perkahwinan




ETERNITY PRODUCTION menawarkan perkhidmatan seperti videografi & fotografi untuk wedding, event, dan sebagainya. Pelbagai pakej-pakej menarik dengan harga yang MURAH menanti anda disini.


Kami menyediakan harga basic yang murah kepada
pelanggan yang mahu menempah photographer atau videographer
untuk majlis perkahwinan bergantung kepada terma dan syarat*


Kepada yang ingin menempah secara pakej, kami ada menyediakan senarai seperti diatas.. Untuk keterangan lanjut berkenaan dengan harga dan pakej yang kami sediakan, anda bolehlah menghubungi kami :

- Syukri : 014-2349964
- Nadia : 013-4101022
- Hez : 013-2320235

*tiada caj tambahan kecuali majlis diluar KL & Lembah Klang.
Layari Facebook dan blog kami untuk melihat hasil kerja serta
pakej yang telah kami sediakan - Facebook & Blog

1 kritikan membina:

Noor Syazana said...

salam. ade pakej photography products mcm tudung/shawls tak? Email noorsyazana2013@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons