Thursday, November 11, 2010

GAME GAME GAME


Inilah kerjanya kalau tak ada benda nak buat cuti-cuti ni, mati kutu wo. Duit pula tengah krisis, kereta pula ada problem, so memang tak kemana lah. Last-last main game je dekat rumah.


Plants vs Zombies
Best gila game ni. Aku bela pokok sampai duit dah cecah maximum..=P



maximum bai..



Game monopoli spongebob
Itulah duit aku yang paling banyak setakat ini yang aku boleh monopolikan. Tengoklah, hampir semua lot tanah aku beli, hahaha.. Gelak orang kaya..



PES2010 dengan aku ni dah ibarat irama dan lagu dah. Walaupun dah ada PES2011, aku still main Become a Legend PES2010 ni, sebab ada patch Liga Malaysia, hehe. Tengoklah, juara Piala Malaysia..



Ini betul-betul, bukan cobaan. Johor FC (sekarang JDT) menang UEFA League hasil jaringan Heiyzz Roslan menentang Barcelona..=P


3 kritikan membina:

d_LA said...

plants vs zombie tu best gakk..hehe..

HeiYzZ RoSLaN said...

taw xper..xley benti nak main..=P

Amirol Asraf said...

Wow, smart ah jersi malaysia tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons