Tuesday, May 17, 2011

Hardi Jaafar


Sedikit tetapi berbagai2 kekecewaan aku untuk minggu ni..yang paling latest bila pasukan bola aku, Selangor tak dapat menempah tiket ke final piala fa apabila tewas pada Kelantan agg 6-2, lebih tepat lagi aku yang xdapat tempah tiket untuk tengok final walaupun pasukan epl aku,Manchester United dah lift cup hari 2..

Apa2 pun,untuk second leg ni,masa lawan kat KB tadi,memang nampak lar kesungguhan player2 Selangor semua berbanding 1st leg hari tu..tapi apakan daya,nasib x memihak pada kita..habis game,habis semua player Selangor yang ada fb semua aku komen..haha..semangat betul..yang paling latest balas ialah Hardi Jaafar lar..dia antara player yang xmengecewakan sepanjang game Selangor,bukan untuk lawan kelantan ni ajer,untuk game2 sebelum ni jugak..=)



p/s : aku mengharapkan janji tu dipegang Hardi Jaafar..maju terus mara..



8 kritikan membina:

Anonymous said...

dah2.. usah ko kecewa... meh sini blanja aku.. :)

HeiYzZ RoSLaN said...

mcm mn maw belanja kalo anonymous?haha

mykhalis said...

khalis sorang pemain pahangpun tak tahu..nak panggil bro pun rasanya cam budak2 je

HeiYzZ RoSLaN said...

haha..hardi jaafar ni mmg sempoi orgnya..

d_LA said...

cb lg ya neg.Selangor..semoga sukan bola sepak tempatan terus maju

HeiYzZ RoSLaN said...

yup,betul 2 d_La..=)

Mat Pintu said...

salam kenal :)

gua fan kelantan. Masa main kat KB aritu teruk benar si hardi ni mengamok, siap sepak2 tumbuk2 dinding terowong lg masa rehat. ntah apa yg dia gaduh ngan devan. huhu

btw; yg tu fesbuk betul hardi ke??

rockcintan.blogspot.com

HeiYzZ RoSLaN said...

mmg hangin,pecaturan c devan time 2 macam xbetul..2 yg ada player hangin 2..a'ah,mmg fb dia 2..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons