Tuesday, September 21, 2010

Piala Malaysia : Selangor vs Perlis


Saja bosan-bosan nak show off gambar-gambar masa tengok bola hari tu. Masa ni Selangor vs Perlis, perlawanan hari tu sangat-sangatlah hambar, macam teruk semacam je dorang main, last-last dapat 1 gol aje, nasib baiklah selangor menang, dalam masa yang sama pulak assignment berlambak. Untuk mengelakkan stress, tu yang aku ajak alip, syuk & annaz tengok bola..=P



sekian lama mengidam jersi Malaysia, akhirnya dapat jugak..



Kami Fanatik Selangor..=P



model adidas



mereka ni muallaf Selangor dari Pahang =P



Goal !!!



Muka-muka assignment


1 kritikan membina:

Amirol Asraf said...

Wow, smart ah jersi malaysia tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons