Friday, September 3, 2010

Step Up in 3D !!!



3D Wooo....
Tak dinafikan ini pengalaman pertama aku tengok wayang 3D. So macam batak lebihlah bila dapat tengok tu, lagi-lagi bila dah masuk wayang & dapat glass dia, batak bai. Excited semacam aje, tapi bukan aku sorang aje kot yang batak, satu panggung wayang tu pun sekali, hahaha..=P

Tak rugi la korang tengok Step Up 3D ni, gila best. Dance dia, cerita dia, baju dia & yang paling penting KASUT dia !! Yeaahh !!! Dance dalam cerita ni pula bukan sebarang dance, hampir semua dance ada ditonjolkan macam hip hop, ballroom, broadway, liquid, robot & macam-macam lagilah, aku bukannya pakar tarian nak explain lebih-lebih kan. Yang penting korang tak menyesal punyalah lepas tengok.. Lepas tengok aje cerita ni, korang comfirm rasa nak Step UP..=P

2 kritikan membina:

ZuL | HeLmi said...

haha.. nice post..
nak tgk 3D pasnihhh


i like the LED theory...


ROBOT tu style gler.. hahaha

OST step up pon sumer best2..

xD

HeiYzZ RoSLaN said...

sumpah bez...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons