Thursday, January 13, 2011

Shotgun Journey



Tajuk entry ni dicilok dari Annaz sbb mcm style jer..haha..harap halal..=P
Seperti aku gi OU ari 2,kali ni aku bangun tido ajer terus terasa nak keluar..biasa lar bosan2 tym ari sabtu..pas2 kluar bkan tempat2 biasa..kluar nak ke Time Square plak 2..hamboii..


Ape lagi,ktorang pown siap hensem2 bagai lar..boys day out lar kali ni..hehe..rupanya bukan kitorang ajer yg gi Time Square ari 2,ada lagi kwn2 yg kitorang kenal gi Time Square gak..ntah apsal ntah,mgkin mengidam ke Time Square gak kowt mcm aku..hahaha..

Sampai ajer kat sana merayau kejap ajer,pas2 terus tukar arah ke Low Yat,sbb nak cari shotgun..bkn shotgun senapang 2,tp shotgun mic untuk kamera aku..berzaman gak lar berjalan2 1 kedai ke 1 kedai tp xjugak jumpa..laz2 dapat beli hood utk kamera ajer..jadi lar dari xdpat aper..

Time nak balik 2,sempat makan tat jap kat John King dalam Time Square 2..boleh tahan lar sedapnya sbb sampai beli 2kotak skali..mcm biasa r,pas parking mesti kna bayar..masa nak bayar tiket 2,gile pnya terkejut aku,tiket parking sampai RM10!!!
Giler cekik darah,aku pown cutting2 lar ngan Alip sorang RM5...Lepas gi Time Square 2,kitorang ke tempat biasa r sbb nak makan murah punya pasal an,kedai mamak Maulana kat serdang..=)


 model tong gas


 wartawan cerita2 panaz


 kecewa sebab x jumpa shotgun


 aku pown dapat idea..


 erkk...


 melompat!!!


pencarian pelakon baru bermula,daftarlah segera!!! 


tikusss!!! 


1tat, 2tat, 3tat, 4tat, 5tat, 6tat, 7tat... 


feeling beb.. 


aku paksa dorang jadi duta gak..haha 


 alar alar segan...


erkk........



4 kritikan membina:

annaz hamirzul said...

sedap-sedap je guna nama tu ek..hahaha..xD
takper2..taraa hal laa..:P

Kimaizura said...

hahahaha...aku suka yg 4tat tu..
siot jep dlm maknanya.. :)

HeiYzZ RoSLaN said...

ko pk lain ni..aku mengira tat ajer..

Anonymous said...

ada apa ye kat time tu best k

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons