Friday, October 22, 2010

Aku Kena Tipu ?


Baru aje cerita pasal Seman kena prank, sekarang tak pasal-pasal pulak aku kena prank dengan adik aku sendiri. Siot je. Itupun dia bukannya tau hal sebenar jugak tu. Adik aku tu sekarang main untuk KDFC (Kota Damansara Footbal Club). Dia kata yang Fitri Shazwan, player Selangor Jersi no.24 tu bekas kelahiran KDFC jugak. Aku pun dok percaya aje cakap dia. Oleh sebab curious sangat (aku ni memang macam ni), aku pun search la kat mana-mana web, tak jumpa pun. So apa salahnya tanya tuan empunya badan sendiri kan. Lagi senang dapat jawapan, haha. Aku pun tanya la si Fitri tu sendiri, dia bekas KDFC ke?



Hasilnya tu la. Entah Fitri mana lah adik aku tu celup kata main KDFC.. -.-


Ini la adik aku tu, Muhammad Khairullah. Siot je..


3 kritikan membina:

Nadia Zuhaida said...

ahahaha. go khairul go ! :D

Anonymous said...

lu kena kencing hahaha......

Azwan Zainurdin said...

haha ngan ada sendiri lak tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons