Saturday, October 2, 2010

My 1st Global Positioning System



ehsan gambar dari brader google

Akhirnya aku mempunyai GPS sendiri. Model Garmin nuvi 1350. Beli dekat Low Yat hasil bantuan member aku Farid. Harganya tak payah la aku nak story kat sini, nanti aku sendiri macam tak percaya aje yang aku dah beli, haha. Masa tu aku ada dua perasaan, happy dan unhappy. Happy sebab dapat GPS, unhappy sebab kena keluar duit.. WAAAAAA... Tak apa la, asalkan puas hati dan berbaloi, dapat guna lama dan lagi bagus dari gps yang ada dekat samrtphone sekarang ni..=P

3 kritikan membina:

Anonymous said...

saving!!

Anonymous said...

Masyukk pulak yee ! lalalala

ZuL | HeLmi said...

bape hinggit tuh Gampang Punyer Sistem? aku pun nak beli gak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons