Thursday, February 24, 2011

Selangor vs Kuala Lumpur : Tribute to Safee Sali


Mungkin dah sedikit basi untuk aku update entry ni..sebab entry ni berkisar pasal game terakhir Safee Sali untuk kelab Selangor masa 12/2/2011 hari tu..gile lama kan baru nak update..ni semua gara2 xda kelapangan untuk update blog dan masalah nak upload gambar kat picasa yang dah limit..hilang kesabaran jap..

Hari tu memang duit cukup2 makan ajer untuk hidup..tapi disebabkan semangat kesukanan punya pasal,memaksa jugak diri ke Stadium Shah Alam untuk melihat aksi terakhir Safee Sali sebelum beliau berpindah ke kelab terbarunya di Indonesia, Pelita Jaya FC..Safee Sali diberi penghormatan terakhir pada malam 2 untuk menggalas tugas sebagai kapten bagi pasukan Selangor..Aku pergi Stadium Shah Alam dengan cik kura2 bun,pastu jumpa lar sedara2 aku kat stadium sana..Berat hati jugak mula2 tgk si Safee ni,tapi demi nak meningkatkan prestasi bola sepak negara,aku redho dan merestui perpindahan dia..cewahh...

Harap beliau dapat mencari pengalaman berharga kat sana dan juga menjadi contoh player Malaysia yang lain untuk beraksi di luar Malaysia..Nanti xder lar jadi macam katak dibawah tempurung dan main setakat jaguh kampung ajer an...? =)


Selangor lead 1-0


menyempat..


gambar mereka saja...


Zahi..anak sedara aku..


APA??!! DAH KENA GOL !!!


dah kena 1-1..


Safee baling bola kebelakang??


mana gigi??


bergambar lepas habis game..


muka ni mesti kena ada..


Safee Sali, tawaf 1 stadium demi penyokong..


cukup2, orang dah balik lar...


macam ada perbincangan tergempar ajer..


minum minum minum...


muka dah ngantuk..


p/s : sayang giler game terakhir Safee untuk Selangor hanya dapat seri 1-1 ajer...



3 kritikan membina:

Nadia Zuhaida said...

zahi tu comels :')

mr1453 said...

i bet Selangor menang malam ni...

HeiYzZ RoSLaN said...

insyaAllah..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons