Saturday, March 19, 2011

Arnabun Arnabun


Hari ni aku nak update sekali banyak, yela, asyik delayed ajer an, kan da padan muka kena update aper2 yg tak terupdate dulu..Oleh sebab tahun ni tahun arnab bagi kaum cina, kat tv pown asyik tunjuk muka arnab ajer, maka terlintas lah mak aku untuk bela sekor arnab kat umah..

Oleh kerana makcik aku ada ternak2 arnab,nak dijadikan citer, kitorang  belilar kat dia dengan harga RM60 ajer kalo xsilap siap beli 3ekor anak arnab sekali & extra mak arnab sebab arnab ni still mnyusu lagi..comel an? Jadi elok bebenor ler 2 setiap family aku bela sekor kecuali my father..


nama dia Momo, ni arnab aku, warna kelabu keuban-ubanan..hampir mak aku beri nama dia uban sebab dia ada uban kat kepala..=..="


uit mana datang batang kayu ni ??


antara patung yg bakal jadi mangsa..


ni pulak Philips, arnab adik aku amir..warna putih macam kulit tuan dia..


ni pulak Raito, arnab adik bongsu aku khairul, seperti biasa, warna dia tompok2 hitam putih macam tuan dia jugak..


tolong aku tolong aku !!!


agak2 ni boleh jadi mcm cerita prison break x?


seronoknyer dibelai...


huh??ada paparazi !!!


ni ibu dia Lee Bum, takut aku, besar giler !!!


da rupa panda pown ada haa..


lepak2..


tengah cari cara nak kuar dari pagar ni..


keret !!!


antara arnab paling macho abad ini..


makan2 rumput kering


lepak ngan adik beradik..


ala2 koboi gitu..


jika kau fikirkan kau boleh..


alamak tersangkut!! dah rupa stoking sidai dah..
*tiada penderaan binatang disini,ni salah dia,dia lompat,dia sangkut,aku sempat snap gambar..=)


sian kita2 ni, sejak ada arnab, kita dah x dilayannya..


p/s : jikalau anda perasan, nama2 arnab ni semuanya dari pengaruh cerita kamen rider..haha..Lee Bum pulak pengaruh dari cerita korea yg mak aku tgk baru2 ni kat TV3..kalau korang perasan lar..=P
Masa gambar ni diambil,arnab ni besar2 dua tapak tangan ajer,sekarang dah besar gedabak da..cepat betul..=..="



2 kritikan membina:

Pendekar Laut said...

Anggora dan netherland dwarf??

HeiYzZ RoSLaN said...

ntah lar..xtaw sgt jenis2nya..tp arini baru hilang sekor..si raito 2..=(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons