Saturday, March 19, 2011

PC Expo lar sangat


AMARAN
entry ni mungkin akan meng anoyying kan anda dengan gambar2 seman yang banyak..jika mau kenal seman yg mana? yg muka paling banyak keluar gambar 2 dia lar orangnya..

Hari sabtu lepas dengar2nya ada PC Expo kat Mid Valley,jadi tanpa dirancang,kami pown pergi lar ke Mid nak tgk aper yg best kat PC Expo 2..Seriously xder menda pown kat sana,sangat berbeza dengan PC Fair yg lebih besar & banyak barang boleh dipilih..kitorang masuk dalam 2, jalan.......taw2 da kuar ajer..haha..xder nafsu plak nak beli barang2 pc kat situ..lepas 2 mmg merayau ajer lar dalam Mid 2..nasib baik besar,kalau x boleh jadi sagu kat dalam 2..


acah2 pengsan disebalik keramaian manusia..


main sorok2 lak..=..="


berat bai...


dalam dilemma nak beli kad magic


habis rosak mainan


spender man !!!


cocok idong !


ayu nya mak...


huh !!!


ada wonder women xpakai baju !!!


muka dah mula kehilangan mood akibat sesuatu...


air ni nama dia i miss u


air encik Annaz Hamirzul Iszal


encik Annaz masih single..lai lai..


noodle station..


sumpah seram...


p/s : agak2 dah kenal x siapa seman??hahaha



9 kritikan membina:

影の嵐 said...

HAHAHAHA!!! kuar gak gambar HARAM tu!!

Mohd Zulhelmi aka JUL aka JUMI said...

hahaha.. xleh blah promote masih SINGLE...

Kimaizura said...

sumpah entry ni paling LANCHAU!...hahaha

Nadia Zuhaida said...

lapa tengok mende alah tu. -..-

HeiYzZ RoSLaN said...

annaz : gambar mesti ada..pas ni kena samak blog ni..haha..
jumi : mestilar,lama nak menunggu mamat 2 kawin..=..="
kimaizura : nasib lar...hahaha..
cik kura2 bun : lapa lapa lapa...

影の嵐 said...

Jumi: tau takper..hahaha..takleh blah...=.="
heiyzz: lepak lu..wa tunggu lu masuk minang si kura2 dulu..hahaha..XD

HeiYzZ RoSLaN said...

annaz : kura2 lambat lagi..tunggu aku jadi artis dulu..hahaha..

影の嵐 said...

HAHAHA..ko bukan dah jadi artis ke skrg??

HeiYzZ RoSLaN said...

annaz : dalam mimpi ader ler...=..="

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons