Tuesday, December 28, 2010

Flower Illustrator



Oleh sebab xder keje nak wat,saja nak share ngan orang aper yg aku da belajar ni..aku ni harap ajer pandai edit video (bole lar sikit2,blum pro lagi) tp bab2 bkaitan ngan Adobe,aku fail giler..rasa ketinggalan ajer aku ni..aku mana reti guna sangat kejadah photoshop 2..setakat letak2 text,tukar brightness & yg sewaktu dgn nyer bole r,tp kalo edit yg btul2 edit pnyer sumpah aku xreti..InsyaAllah sem ni aku dapat lar belajar sikit2 Adobe ni..mula2 start ngan Illustrator,so aper yg korang lihat kat atas ni hasil dari karya illustrator pertama aku r..jadi korang pepandai r nilai sendiri yer..tq..=)


4 kritikan membina:

annaz hamirzul said...

cambest jer illustrator ni..hohoho..
ajar la ak..ajar la..ajar la..pweez..

HeiYzZ RoSLaN said...

eh ko..bkan ker ko lg terer dr aku..

Anonymous said...

okay apa..
keep the good work..
sikit2 lame2 jd bukit..

HeiYzZ RoSLaN said...

tq tq..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons