Monday, December 20, 2010

Writing Script Mode


gambar hiasan
semasa di hotel kat Hanoi tym Malaysia vs Vietnam..haha,korunk pcayalar ckp aku ni =P


Hahaha..esok kelas pkul 9pg,tp smpai skunk,pkul 4.46pg aku xley tdo..dtambah plak ngan xder air kat apartment aku ni sbb paip utama meletup..pning aku memikirkan..so alang2 2 mmg update blog ajer r..da terlebih rajin da ni..aku mmg camni lar,kalo ttiba ader mood nak update blog,mmg lbih 1post aku akan publishkan..so skunk ni sj2 ajer nk gtaw yg sjak kblakangan ni kat kpala aku byk giler cerita,aku pown apa lagi,trus tulis r mn yg ingat utk djadikan skrip cerita..

Wat masa skunk ni,cerita yg sempat aku tulis,cerita pasal islamik,so cam byk pengajaran ckit r..selepas 2 cerita love story..lastly ttibe dpat idea baru utk pertandingan MUFORS akan dtg..hehe..mgkin pertandingan MUFORS kali ni mcm harapan tinggal harapan ajer r kowt..lain kali nak pakai skrip baru yg dirancang ni lar..utk pertandingan zakat taun dpan lak kalo ada,aku still tercari2 lagi apa yg juri nak..sbb dulu tym masuk pertandingan ni pown x menang aper pown sbb xpenuhi kriteria juri..nasib badan..lgpown cerita pertemuan 2 mmg cam teruk sikit lar..mendatar ajer ceritanya..lepas ni misi balas dendam lar.. hahahahaha..


1 kritikan membina:

Amirol Asraf said...

Wow, smart ah jersi malaysia tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons